CM10 jaoks välja antud Galaxy SIII NFC-i parandus

Kui mul on midagi, millega ma ei saa koos elada, on see täisvärvilise ekraaniga ja piparkoogimustriga Samsung TouchWiz (Androidi versioon 2.3.X). Pikka aega Androidi kasutajana, peaaegu alati Pure Androidis (mul olid varasemad Galaxy Nexus ja Nexus S), oli esimene asi, mida Galaxy SIII (i9300) kätte võttes tegin, et installisin igal õhtul CyanogenMOD 10 (CM10).

samsung galaxy s3 cm10 nfc

Kui on midagi, millega ma ei saa elada, siis on Puudutage nuppu Wiz Samsungilt, värvilise ekraaniga ja piparkoogid (Androidi versioon 2.3.X). Pikka aega Androidi kasutajana, peaaegu alati koos Puhas Android (Mul on juba varem olnud Galaxy Nexus ja Nexus S), esimene asi, mis ma nende saamisel tegin Galaxy SIII (i9300) installib CyanogenMOD 10 (CM10) igal õhtul.

Alguses oli mul kaamera ja välguga probleeme, mis aja jooksul kasvasid. Kuid ma ei saa seda tööle panna NFC. Täna otsustasin selleks aega võtta ja lõpuks töötab NFC.

Sisse lõng andma CM10 XDA-s kurtsid mitu inimest selle probleemi üle ja pakutakse kahte lahendust. Nagu alati, hõlmab seda tüüpi menetlus mitmeid riske, sealhulgas seadme garantii kaotamine. Tehke seda omal vastutusel ja me ei vastuta seadme kahjustuste eest.

1) Installige see Galaxy SIII aktsia ICS-ROM, lülitage sisse Wifi ja NFC ja installige see CM10, nagu selles ingliskeelses õpetuses. Protseduur ei töötanud minu jaoks, nii et ma ei mõtle sellele.

2) Adityaxavieri kasutaja postitas XDA-le tõmblukk koos parandama jaoks NFC minu jaoks õnnestus see probleemideta. Protseduur on sama nagu tavaliselt: laadige alla zip, asetage see seadmesse ja rakendage see CWM (kellatöö mod).

Tehke see protseduur läbi ja andke meile teada, kas see teie jaoks töötas, allpool toodud kommentaarides.