Ebatavaline intervjuu Dionatan Simioniga

Kui muudan enda tiitli kolmandas isikus, tundub see mulle võõrasem kui teile, uskuge mind! Sellegipoolest on meil siin ainulaadne võimalus rohkem teada saada minu, minu lugude, uudishimu Diolinuksi ajaveebi ja kanali kohta. Kas see muudab teie elu seda kuuldes? Võib-olla mitte … aga kuule, see on lahe! ?

Juhuslik vestlus on läbi kanalil gNewlinux, kus mina, tavaliselt teisi inimesi küsitledes, andsin lõpuks tõesti hea intervjuu, mis rääkis palju rohkematest asjadest, kui te arvate.

Tänan kanali omanikku Diegot selle suurepärase võimaluse eest.

Meie vestlus on nii pikk, et isegi redigeerimine on endiselt väga suur ja Diego jagas selle kaheks osaks, seega soovitan kuulata mõnda muud tegevust tehes, nii et peale minu ajaloo kohta lisateabe saamise ei kaota te ka oma produktiivsust?

Umbes 40 minutit on kaks videot, vaadake neid allpool:

Lõpuks on kutse teile teada, millist kanalit ma selle intervjuu annan. Diego on väga tore inimene ja väärib külastamist.

Juurdepääsuks klõpsake siin.

Järgmine!