Google Photos ja Drive’i sĂĽnkroonimise lõpp

Kasutajate negatiivse tagasiside põhjal praeguse ühenduse kohta Photos ja Drive vahel otsustas Google toote hävitada ja muuta selle täiesti iseseisvaks.

“Niisiis, järgmisel kuul (10. juulil) teeme Drive’i ja fotode kasutuskogemuse lihtsustamiseks mõned muudatused,” avaldas otsingumootor.

„Google Photos ja Google Drive ei sünkroonita enam automaatselt. Selle muudatusega saate hõlpsalt valida, kuhu videod ja fotod tootele salvestatakse ”.

Sõna “lihtne”, ĂĽtles Google teadaande ajal, ei pannud muudatust konteksti. Samal ajal võib uudsus tähendada veebipõhise salvestusruumi suurenemist.

Sünkroonimise lõpp

Drive’i ĂĽles laaditud uusi fotosid ja videoid ei kuvata enam teenuses Photos. Samuti ei lisata rakenduses Photos olevaid uusi fotosid ja videoid Google Drive’i kausta Google Photos.

Google Drive’is kustutatud fotosid ja videoid ei eemaldata teenusest Google Photos. Samuti ei kustutata rakenduses Photos kustutatud ĂĽksusi Drive’ist.

Importige failid Drive’ist fotodesse

Google Photos võimaldab kasutajatel Drive’ist videoid ja fotosid importida. Google Drive’i ja Google Photos’i vahel originaalkvaliteediga kopeeritud ĂĽksused võtavad aga ruumi.

Videote ja fotode üleslaadimise abil varundamise ja sünkroonimise tööriista abil saadab Google koopia iga teenuse kohta, kuid ei kasuta duplikaatide salvestusruumi.

Kas teie draivid ja fotod on sĂĽnkroonitavad?

Neile, kes kasutavad olemasolevate teenuste, videote ja fotode sünkroonimist, jäävad need teenustesse Google Photos ja Google Drive.

Enne 10. juulit 2019 sünkroonitud üksused ei võta täiendavat salvestusruumi.