contador gratis Saltar al contenido

Kuidas l√Ķpetada j√§lgimine, kes teid Instagramis korraga ei j√§lgi

Kuidas l√Ķpetada j√§lgimine, kes teid Instagramis korraga ei j√§lgi

Kui te ei j√§lgi kedagi, kes teid Instagramis ei j√§lgi, v√Ķib see olla pisut ebamugav, kui soovite teha algset protsessi. Rakenduse Report + abiga on siiski v√Ķimalik anda l√Ķpetama suurtes kogustes lihtsam.

See programm n√§itab inimestele, mida te j√§lgite, ja ei j√§lgi teid tagasi ja vastupidi. See rakendus v√Ķimaldab teil valida kuni 15 profiili korraga ja neid korraga kustutada. Seda protseduuri saab korrata nii mitu korda kui soovite, alati 15-minutiliste intervallidega.

Kuidas l√Ķpetada j√§lgimine, kes mind Instagramis ei j√§lgi

1 Laadige rakendus alla Teata + saadaval Androidi ja iOS-i jaoks;

2 Seejärel avage rakendus ja koputage Logi sisse Instagramiga;

3 Teid suunatakse Instagrami sisselogimislehele. Sisestage oma juurdepääsu andmed ja minge aadressile REGISTREERI;

4 Oodake hetk, kuni rakendus anal√ľ√ľsib teie profiiliteavet. Nii et j√§tkake Kasutajad, kes mind ei j√§lita;

L√Ķpetage Instagramis j√§lgimine

5 Seejärel kuvatakse jälgitavate inimeste loend, kuid nad ei järgi teie profiili. Kui soovite inimesi välistada, puudutage Valige;

6 Seej√§rel koputage kuni 15 profiili ja siis minge L√Ķpeta j√§lgimine;

7 Kinnitage oma valik h√ľpikaknas, koputades L√Ķpeta j√§lgimine.

Valmis! See kasutaja kustutati teie allolevast loendist automaatselt. Seejärel peate teiste kasutajate välistamiseks ootama 15 minutit.

Kui p√§rast m√Ķne korra t√∂√∂tlemist on rakenduses ilmnenud t√Ķrge, v√§ljuge lihtsalt oma kontolt. Seej√§rel logige uuesti sisse ja teie Instagrami √ľhendus taastatakse.

Kui l√Ķpetate Instagramis j√§lgimise, kas see inimene teab?

Instagrami andmetel ei saa inimene teatist, et olete nende j√§lgimise l√Ķpetanud. Ta teab ainult seda, kas ta laadib alla programmi nagu Report + v√Ķi kasutab selle kontrollimiseks m√Ķnda rakenduse omap√§rastest meetoditest.

Üks neist, kui pääsete juurde oma profiilile ja lähete sinna Järgija. Kui loend avaneb, tippige lihtsalt otsinguväljale profiili nimi. Kui inimest ei ilmu, on see märk sellest, et ta ei jälgi teda.

Teine viis teada saamiseks on inimese lehe avamine sotsiaalv√Ķrgustikes ja puudutamine J√§lgi. Kui teie profiili ei kuvata loendi √ľlaosas, ei j√§lgi kavandatud kasutaja teid.

M√Ķne j√§lgijaloendi kustutamine v√Ķi blokeerimine

l√Ķpetage innstagrammi j√§rgimine

Kui te ei taha mind kes teda ei j√§lita kuna te ei n√§e teie avaldatud sisu, v√Ķite selle blokeerida. AppGeek selgitab samm-sammult, kuidas seda Instagramis h√Ķlpsalt blokeerida ja avada.

Kui blokeerite kellegi, ei leia ta enam teie profiili, mida j√§lgida, kui nad otsivad teid v√Ķrgust. Seet√Ķttu ei n√§e te ka oma v√§ljaannet.

Kuid √§rge unustage: kui teie profiil on avalik (avatud), n√§eb see kasutaja teie postitust. Oma Instagrami lehele peate p√§√§sema ainult sotsiaalsete v√Ķrgustike veebiversiooni kaudu, ilma et peaksite sisse logima blokeeritud kontole.

Kui sa tahad keegi, kes teda j√§lgib l√Ķpetage sisu vaatamine, seal on kaks teed. Kui profiil avatakse, j√§√§b j√§rele vaid v√Ķti. Kui sulgete selle, saate selle kasutaja oma j√§lgijatest kustutada, ilma et nad seda teaksid. L√Ķpetage oma v√§ljaannete ja lugude kuvamine automaatselt.

Ka seda inimest ei teavitata, kuid ta v√Ķib ikkagi teie profiili leida ja paluda teil uuesti teid j√§lgida.

Kuidas kustutada jälgijaid Instagramist

1 Avage Instagram ja koputage oma profiilipildiga koonust ekraani paremas alanurgas;

2 Siis minge Järgija;

L√Ķpeta Instagram

3 Tippige rakenduse √ľlaosas asuvale otsinguv√§ljale kontakti kasutajanimi

4 Kui profiil ilmub loendisse, koputage nuppu kustuta;

5 Avanenud aknas kinnitage oma valik aadressil kustuta.

Kuidas l√Ķpetada k√Ķigi j√§lgimine Instagramis

On mitmeid rakendusi, mida lubatakse anda l√Ķpetama k√Ķigile j√§lgijatele korraga. Siiski on oluline teada seda t√ľ√ľpi rakendusi.

Kui programm t√§idab t√Ķepoolest lubadusi, on t√Ķen√§oline, et teie konto sotsiaalv√Ķrgustikes blokeeritakse. See teenus kipub m√Ķistma, et toimingu viis l√§bi robot, ja usub, et konto on a bot. See t√§hendab, et see kuulub kasutajale v√Ķlts.

Samuti peate olema t√§helepanelik selle suhtes, kuidas teil palutakse Instagrami siseneda. T√Ķde on see, et rakendus suunab kasutajad Instagrami sisselogimislehele ja rakenduse sees toimuvale.

Teatud rakendused, mis lubavad k√Ķik j√§lgijad v√§listada, loovad √ľhenduse oma platvormil sotsiaalsete v√Ķrgustikega. Kui sisestate oma sisselogimisandmed kolmandate osapoolte programmidesse, on kasutajatel oht jagada seda tundlikku teavet arendajaga.

M√Ķnel juhul kuulub see rakendus veebisaidile, mis m√ľ√ľb j√§lgijaid. Andmete sisestamisel annate oma profiilile loa lubada teisi j√§lgida teie teadmata.

Selles olukorras ei t√§ida tarkvara tavaliselt seda, mida ta lubab. Nimelt kontrollige profiili, mis j√§rgneb p√§rast proovimist anda l√Ķpetama En masse, veenduge, et k√Ķik kasutajad, kelle kustutate, j√§√§vad registreerituks.

AppGeek soovitab:

Taysa Coelho

UFRJi l√Ķpetanud ajakirjanik on ta seitsme aasta jooksul kirjutanud tehnoloogiast. Carioca elab praegu Portugalis – riigis, mille ta adopteeris. Vabal ajal meeldib talle rannas k√§ia, lugeda, filme vaadata ja maratoniseeriaid teha. Instagram on teie lemmik sotsiaalne v√Ķrgustik, kuid WhatsApp s√§√§stab teid Brasiilias elavate inimeste kaotamisest.