contador gratis Saltar al contenido

Kuidas näha mobiilis Facebookis blokeeritud inimesi | Sotsiaalmeedia

Kuidas näha mobiilis Facebookis blokeeritud inimesi | Sotsiaalmeedia

Facebookis blokeeritud inimeste nägemine on võimalik Androidi ja iPhone'i (iOS) sotsiaalsete võrgustike rakendustes. Blokeerimine takistab inimestel nägemusi, sõnumite saatmist, fotode sildistamist, sündmuste või rühmade kutsumist või sõpradena lisamist. Kõigi selles olukorras olevate kasutajate loendi leiate rakenduse seadetest.

LUGEGE: selle kümnendi kõige allalaaditud Facebooki rakendus; vaata nimekirja

Vaadake järgmises õpetuses, kuidas näha inimesi, kes on Facebookis mobiiliga blokeeritud, kuidas kellegi blokeeringut blokeerida ja kuidas blokeerimisloendisse rohkem inimesi lisada. Pidage meeles, et kui soovite vähendada kontakti sõpradega, ilma sotsiaalsetes võrgustikes linke välistamata, on võimalik profiilidevahelistes sõprussuhetes "puruneda".

Facebook näitab loendit kontaktidest, mis on mobiilis blokeeritud; vaadake, kuidas fotosid avada: Rodrigo Fernandes / TechTudoFacebook näitab loendit kontaktidest, mis on mobiilis blokeeritud; vaadake, kuidas fotosid avada: Rodrigo Fernandes / TechTudo

Facebook näitab loendit kontaktidest, mis on mobiilis blokeeritud; vaadake, kuidas fotosid avada: Rodrigo Fernandes / TechTudo

Kas soovite osta mobiiltelefone, telereid ja muid sooduskaupu? Tutvuge TechTudo võrdlusega

Kuidas näete, et inimesed on Facebookis blokeeritud?

1. samm. Menüü avamiseks puudutage alumises ribas kolme kriipsu ikooni. Seejärel avage "Seaded ja privaatsus";

Kuidas blokeeritud inimesi Facebookis näha: Reproduo / Rodrigo FernandesKuidas blokeeritud inimesi Facebookis näha: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Kuidas blokeeritud inimesi Facebookis näha: Reproduo / Rodrigo Fernandes

2. samm. Puudutage "Seaded" ja otsige jaotist "Blokeeritud";

Facebook võimaldab teil blokeeritud inimesi näha teie loendis Foto: Reproduo / Rodrigo FernandesFacebook võimaldab teil blokeeritud inimesi näha teie loendis Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Facebook võimaldab teil blokeeritud inimesi näha teie loendis Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

3. samm. Vaadake ekraanil blokeeritud inimeste loendit.

Mobiiltelefoni kaudu Facebookis blokeeritud inimeste foto Foto: Reproduo / Rodrigo FernandesMobiiltelefoni kaudu Facebookis blokeeritud inimeste foto Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Mobiiltelefoni kaudu Facebookis blokeeritud inimeste foto Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Kuidas te selle Facebookis lahti teete?

Kui soovite avada, koputage lihtsalt nuppu "Ava" ja kinnitage toiming. Väärib märkimist, et sama isiku saab uuesti blokeerida alles 48 tunni pärast.

Siit saate teada, kuidas Facebooki sõpru avada. Fotod: Reproduo / Rodrigo FernandesSiit saate teada, kuidas Facebooki sõpru avada. Fotod: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Siit saate teada, kuidas Facebooki sõpru avada. Fotod: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Kuidas seda Facebookis blokeerida?

1. samm. Rohkem inimeste blokeerimiseks koputage "Lisa blokeeritud loend" ja sisestage kontakti nimi otsinguväljale;

Kuidas blokeerida kedagi Facebookis fotoseadete kaudu: Reproduo / Rodrigo FernandesKuidas blokeerida kedagi Facebookis fotoseadete kaudu: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Kuidas blokeerida kedagi Facebookis fotoseadete kaudu: Reproduo / Rodrigo Fernandes

2. samm. Puudutage soovitud isiku nime kõrval kuvatavat nuppu "Blokeeri" ja kinnitage toiming nupul "Blokeeri".

Blokeeri Facebooki sõbrad mobiiltelefoni kaudu Fotod: Reproduo / Rodrigo FernandesBlokeeri Facebooki sõbrad mobiiltelefoni kaudu Fotod: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Blokeeri Facebooki sõbrad mobiiltelefoni kaudu Fotod: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Seal Kasutage seda näpunäidet ja õppige, kuidas näha blokeeritud inimesi Facebookis.

Facebooki tutvumine: kuidas kasutada ja leida endale meeldivaid sõpru

Facebooki tutvumine: kuidas kasutada ja leida endale meeldivaid sõpru