contador gratis Saltar al contenido

Kuidas seda ei saa Instagramis näha? Loend sisaldab kuut peitmisnõuannet Sotsiaalvõrgustik

Viis küsimust ja vastust selle kohta, kes nägid teie lugu Instagramis | Sotsiaalmeedia

Teine samm, mida saab järgida, on privaatse režiimi aktiveerimine ja teatud inimeste jaoks loovaate peitmine. Siin on kuus näpunäidet Instagrami salajaseks kasutamiseks. Protseduuri saab rakendada sotsiaalvõrgustikes Androidi ja iPhone'i (iOS) telefonides.

Kümme Instagrami funktsiooni, et vältida igavaid inimesi

Instagram hakkab lugudes veebis olekut näitama: õppige kasutama

Instagram hakkab lugudes veebis olekut näitama: õppige kasutama

Kas soovite osta mobiiltelefone, telereid ja muid sooduskaupu? Tutvuge TechTudo võrdlusega

1. Vaadake lugusid anonüümselt

Instagrami fotode anonüümne lugudevaatur: Rodrigo Fernandes / TechTudo Instagrami fotode anonüümne lugudevaatur: Rodrigo Fernandes / TechTudo

Instagrami fotode anonüümne lugudevaatur: Rodrigo Fernandes / TechTudo

Instagram näitab sõbra lugu nähes alati teie nime ja fotot. Kuid lugude vaatamiseks ilma märkamata on võimalik kasutada välist ja kasutajasõbralikku rakendust. Oma iPhone'is pean alla laadima rakenduse Story Ghost. Androidis peate installima anonüümsete lugude vaaturi. Mõlemad on tasuta ja töötavad samamoodi: otsige lihtsalt kasutajanime ja vaadake lugu, ilma et keegi seda teaks. Pidage meeles, et profiilid peavad olema avalikud, et rakendused saaksid piltidele juurde pääseda.

2. Seadke isiklik konto

Pange oma Instagrami profiil privaatsesse režiimi Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes Pange oma Instagrami profiil privaatsesse režiimi Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Pange oma Instagrami profiil privaatsesse režiimi Foto: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Isiklikust kontost lahkumisel näidatakse teie profiili ainult teie jälgijatele, st ainult inimestele, kellele olete andnud loa. Välised külastajad ei näe teie fotosid, videoid ega lugusid, tagades teie privaatsuse. Aktiveerimiseks pääsete juurde profiili sätetele, valige suvandid Privaatsus ja turve, seejärel valige Konto privaatsus. Seejärel aktiveerige isikliku konto aktiveerimise võti.

3. Laadige Internetist alla otse

Teie kontaktid näevad, kas olete võrgus või viimati Instagram Direct Photosi juurde pääsesite: Reproduo / Rodrigo Fernandes Teie kontaktid näevad, kas olete võrgus või viimati Instagram Direct Photosi juurde pääsesite: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Teie kontaktid näevad, kas olete võrgus või viimati Instagram Direct Photosi juurde pääsesite: Reproduo / Rodrigo Fernandes

Vaikimisi näitab Instagram teile, kui olete võrgus, ja kuvab selle teabe Direct-is. Juurdepääs otsesõnumitele on igaühel isegi teada, millal viimati sotsiaalvõrgustikesse pääsesite. Valikute desaktiveerimiseks ja rakenduste sirvimise ajal peitmiseks peate avama seaded, jaotise Privaatsus ja turvalisus ning seejärel tegevuse oleku. Pidage meeles, et võtme deaktiveerides ei näe te enam ka siis, kui teised on võrgus.

4. Blokeeri voo postituste jagamine

Voogude postitusi saab jagada Instagrami lugudes fotokleebistena: Divulgao / Instagram Voogude postitusi saab jagada Instagrami lugudes fotokleebistena: Divulgao / Instagram

Voogude postitusi saab jagada Instagrami lugudes fotokleebistena: Divulgao / Instagram

Instagram võimaldab sõpradel jagada oma voo postitusi oma lugude kleebistena, luua fotode ja videote põhjal uusi lugusid koos oma kommentaaride ja arvamustega. Selle uue täitmisloa blokeerimisega takistate oma piltide levitamist soovimatutele kasutajatele. Jagamise blokeerimiseks avage seadete menüü, seejärel Privaatsus ja turvalisus ning keelake suvand Jaga lugudel. Kui teie profiil on privaatrežiimis, on see valik vaikimisi blokeeritud.

5. Blokeeri lugude jagamine

Instagrami funktsioon võimaldab teil jagada lugusid otsesõnumite kaudu Fotod: Divulgao / Instagram Instagrami funktsioon võimaldab teil jagada lugusid otsesõnumite kaudu Fotod: Divulgao / Instagram

Instagrami funktsioon võimaldab teil jagada lugusid otsesõnumite kaudu Fotod: Divulgao / Instagram

Samuti on lugude jagamise võimalus blokeeritud Direct'i kaudu. Sellega kaob väikese linnuikoon loost ja teie sõbrad ei saa seda teistele otsese sõnumi kaudu saata. Blokeerimiseks avage menüü, seejärel Privaatsus ja turvalisus ning sisestage lugude juhtimine. Sellel lehel keelake luba jagamisvõti.

6. Peida kasutajate lood

Samuti on võimalik soovimatuid inimesi musta nimekirja lisada, et teie lugu nende eest varjata. Lood avaldatakse tavaliselt teie profiilil teistele jälgijatele, kuid takistatud isikul puudub sisule juurdepääs. Selles loendis olevate inimeste registreerimiseks avage juurdepääs privaatsusele ja turvalisusele ning seejärel juhtimislugudele. Seejärel avage valik Varja lugude peitmine ja takistamiseks lisage profiile. Teine võimalus on koostada nimekiri parimatest sõpradest, kus teete vastupidist ja registreerite teile kõige lähedasemad inimesed, nii et ainult neid, kes näevad kõige intiimsemaid postitusi.

Parimate sõprade loend võimaldab teil jagada lugusid teatud kasutajatega. Foto: Divulgao / Instagram Parimate sõprade loend võimaldab teil jagada lugusid teatud kasutajatega. Foto: Divulgao / Instagram

Parimate sõprade loend võimaldab teil jagada lugusid teatud kasutajatega. Foto: Divulgao / Instagram