Minu Android, minu elu: mis on minu telefonis?

Need teist, kes olete teatud sagedusega AndroidPIT-i lugejad, teavad, et koostasin loendi oma telefonis proovitud rakendustest ja mängudest. Kui mulle meeldivad näiteks klaviatuurid või veebibrauserid, ei mõtle ma kaks korda teksti kirjutamisele, mis jagaks teiega mõnda minu kogemust. Nii et täna tahaksin teile näidata natuke oma Androidi ja asju, mida ma kõige rohkem kasutan. Järgne mulle!

Olen seda tüüpi kasutaja, kes pole telefonide tehases valmistatud taustapiltidega rahul, nii et ma ei loobu mõnede alternatiivide tundmisest. Otsustasin oma Android-ekraanil üles panna fotograaf Fernando Lazzarini lehelt alla laaditud taustapildi, mis näitab teenust Google Images.

xperiahome bruno

Minu lukustuskuva / © NextPit

Ma ei kasuta praegu ikoonipakette, kuid tunnistan, et mulle meeldib neid perioodiliselt testida. Minu lemmik on Polycon, mille saate Play poest tasuta alla laadida (link allpool). Avakuvale laadin valikud, mida kasutan iga päev kõige rohkem, nagu Opera brauser ja YouTube. Ma ei ole Google Chrome’i fänn, nii et olen mitu aastat kasutanud Opera telefoni ja arvutit. Tegelikult tegin temast artikli, vaata:

Polycon – ikoonipakettInstallige Google Playsse

Seadme käivitaja on Xperia Home, mille saate telefoni installida ka Sony enda pakutava APK abil. Teema, mida täna kasutan, kannab aga nime Material Premium Space ning sellega kaasnevad hästi kujundatud taustapildid ja ikoonid. Proovige oma Androidis, kui soovite:

Premium kosmosematerjalidInstallige Google Playsse

materjaliväärne käivitamine

Premium materjali teema / © NextPit

Erinevalt Androidi standardist meeldivad mulle dokis minu väikesed ja siltideta ikoonid. Paljud eksklusiivsed liidesed võimaldavad neid muudatusi teha või kui soovite, saate käivitaja abil oma seadme nahas veelgi süvendatumalt muudatusi teha.

Nova Launcher on kõige tuntum, kuid on ka muid võimalusi, mida testisin oma valikus „Androidi parimate käivitajate” abil.

xperiahome bruno dois

Minu Androidi avaekraan / © NextPit

Noh, nüüd teise ekraanirakenduse jaoks. See sisaldab olulisi rakendusi ja muid, mida ma harva kasutan, näiteks rakendust My Cardboard. VLC on suurepärane videote mängija, mängib igat tüüpi faile ja peegeldab minu Chromecasti. Google Photos hoiab minu pilte sünkroonis teiste seadmetega, sealhulgas tootja testimisnõustajalt saadud piltidega.

Tunnistan, et olen endiselt Moleskine’i märkmike fänn, kuid olen kõvasti vaeva näinud, et oma päevakava ja ĂĽlesanded Evernote abil korrastada saaks. See ei tööta eriti hästi, kuid minu jõupingutustega see siiski jõuab. Teine rakendus, mida proovin sagedamini kasutada, on Twitter, kuid tunnistan, et olin paar aastat tagasi rohkem seotud mikroblogidega.

Siis on meil Facebook, vajalik kuritegu. Instagram, mis on minu lemmik suhtlusvõrgustik. Instapaper ja Messenger Lite, mis on kaks rakendust, mida olen hiljuti testinud. Lite’il on siin saidil isegi artikkel koos installimise õpetusega:

xperiahome bruno tress

Minu Androidi / © NextPiti teine ​​ekraan

Ah, muidugi, ASAP on käivitaja, mille poole ma lähen, kui ma Xperia Home’ist tĂĽdinen. Ma arvan, et see on Play poe ĂĽks ilusamaid ja praktilisemaid kanderakette. Isegi kui soovite selle kohta õpetust, jätke artikli lõppu kommentaar, mida mulle teada saada. NĂĽĂĽd, fotokaust, kus enamiku nende rakenduste valikut on testitud rakendusega “Parim pilditöötlusrakendus”:

 • Snapseed: Androidi kõige täiuslikum fototöötlusprogramm. See on Google’ilt ja muudab pildis huvitavaid muudatusi. See on väga väärtuslik;
 • Taustad: unikaalsete ja hästi kujundatud taustapiltidega rakendused;
 • Câmara360: laadisin alla, et kirjutada loend „Parimad Androidi pildiredaktorid”, ja jäin lõpuks sinna;
 • Kaamera FV-5: kaamera tarkvara number ĂĽks neile, kes otsivad head manuaalreĹľiimi ja muid funktsioone;
 • WXWallpaper: arendajad valivad ja loovad suurepärased taustapildid igale telefonile;
 • Zooper Marshmallow: selle rakenduse arendaja loob Androidile hämmastavaid vidinaid, fonte ja ikoone;
 • Walloid: koguge teiste kaubamärkide originaalseid taustapilte;
 • VSCO: hästi redigeeritud ja redigeeritud pildiredaktor;
 • Cameringo: number kaks kaamera tarkvara käsitsi reĹľiimi ja muude valikute jaoks.
xperiahome bruno foto

Fotokaust © NextPit

Teise ekraani ülaosas on Sony ilma- ja kliimavidin. See vidin on hästi arenenud ja sellel on minimalistlik liides ning see on täis kasulikku teavet. Selle saavad APK kaudu alla laadida ka teiste tootjate nutitelefonid. Lõpuks transpordikaust:

 • Uber: kommentaare pole vaja;
 • Võtke mind: rakendus, mis näitab marsruute, bussigraafikuid reaalajas ning metroo- ja rongiliini;
 • Bike Sampa: parim viis SĂŁo Paulot kogeda on rattaradade kaudu.
xperiahome bruno transp

Transpordikaust / © NextPit

See on minu lemmikrakendus ja kasutan seda oma Androidis kõige rohkem. Loodan, et teile meeldis valik ja kasutasite ka võimalust oma telefoni uute rakendusvõimaluste tundmaõppimiseks. Camila Rinaldi tegi ka valiku, et näidata oma Androidi ja rakendusi, mida see kõige rohkem kasutab. Kontrollige kindlasti:

Kui teil on ettepanek sarnase artikli kohta või soovite veebisaidil näha konkreetset artiklit, milles kirjeldatakse üksikasjalikult siin kuvatud rakenduse funktsioone, andke meile sellest kommentaarides teada.