Pildigalerii + video: Legost valmistatud Macintoshi hoone “Minu esimene arvuti”

Pildigalerii + video: Legost valmistatud Macintoshi hoone “Minu esimene arvuti”

Te kõik teate, et olen tõeline Apple’i armastaja, kuid mul on ka muid kirgi, mida teavad ainult inimesed, kes mind sotsiaalmeedias jälgivad. Olen õnnelik ja “vabastan stressi” palju ratsutades Lego.

Mul on juba Legod kõigest, mida võite ette kujutada. 1. aprillil ilmus kuuldus, et Lego laseb New Yorgi Viiendal avenĂĽĂĽl Apple’i jaemĂĽĂĽgikaupluse koopia. Sa ei tea, kui õnnelik see paks tĂĽĂĽp on, aga see oli lihtsalt nali …

Ăśleeile kohtasin Powerpigi raamatut Builds ‘n Things ja arvasin, et see on päris! SEE Chris McVeigh väga põnevil Lego ĂĽle ja tegi mõned kohandatud komplektid. Ta uurib ja arendab eksklusiivseid mudeleid eraldi Lego tĂĽkkidest ning mĂĽĂĽb komplekte koos kõigega, mida vajate, et kõik vajalik kokku panna (ka nõudmisel).

Ostsin saidilt mitu komplekti ja eile otsustasin need kokku panna “Minu esimene arvuti”, mis polnud midagi muud kui algne 1984. aasta Macintosh. ? Kogu protsess võtab umbes 20 minutit, vaadake kiirendatud videot:

https://www.youtube.com/watch?v=ioV5usZqmTg

Kokku on 322 tükki, mille valmis mõõtmed on 10 × 6,5x7cm.

Loodan, et sulle meeldib! ?