Seetõttu desinstallisin Pokemon GO kahe nädala pärast

Me kõik teame, et Pokemon GO toob kaasa kapitalismi hävitamise, kellegi surma või tõenäolisemalt rünnaku. Ja isegi seda kõike teades on endiselt palju neid, kes mängu jätkavad. Sest?

Ma olin piisavalt nutikas, et see rakendus pärast kahenädalast kasutamist eemaldada, kuid sellel polnud midagi pistmist surmahirmuga ega võimalusega leida end öösel kõrbest ja ohtlikust. Mitte!

Pokemon AndroidPIT ĂĽletab testi 3

Kes ma olen ja mida ma teen? Need on küsimused, mida peaksite endalt Pokemon GO / © NextPiti mängides esitama

Pokemon GO, ma valin sinu!

Esialgu tõmbas mind Pokemon GO. Olen lojaalne Pokémon Blue sõltlane ja väga põnevil, kui kannan kogu oma Pokémoni oma N64-le üle ja panen nad Pokémon Stadium 3D-sse võitlema.

Rahulolu, mida tunnen oma olendite kogu suurendamise üle, on vaieldamatu; Pokémoni valemid sobivad suurepäraselt kõigile mängijatele, kellel on minimaalne kollektsiooni hoog ja ülbus. Olen alati unistanud korralikust 3D Pókemoni mängust, nii et reaalses maailmas olevad mängud on endiselt ahvatlevad ka pärast mängude lõpetamist.

Niisiis laadisin rakenduse alla ja hakkasin esimesel päeval Pokemon GO imelikku sinist ja rohelist maailma mööda minema. Ja ärge tehke viga, kui ma seda mängin, ei käi ma läbi reaalse maailma, mis on Maa. Käin läbi kummalise sinise ja rohelise paralleelmaailma, mis mängib nutitelefonis. Praktiliselt ainus kord, kui võtsin telefonilt pilgu, oli meeletult reageerida õõvastavale helile ja kiruda jalgratturit, kes mul peaaegu jala murdis.

Kõige rohkem näen enda ümber liitreaalsuse režiimi, mida kasutan siis, kui Pokemon minu ekraanile ilmub. See mäng ei teinud aga muud kui lahutas mind tegelikkusest. Ma oleksin võinud kõndida pargi radadel, juuli hilisel pärastlõunal punktiirvalguses või Pokemon GO-järgse kogukonna kulunud varemetes; nad kõik ilmuvad võrdselt mängukaardile joonistatud psühhedeelse aneemia korral.

AndroidPIT pokemon go 8840

Sellel pildil ei tea ma, kus ma olen / © NextPit

Ausalt öeldes suutsin Pokémon GO-s palju Hate Pokemonit tulistada. Viimastel nädalatel on mängu süüdistatud kõigis inimeste hädades, alates degeneratiivsest ajuhaigusest kuni kapitalismi sotsiaalmajanduslike lõksudeni, kuid minu probleem mänguga on palju lihtsam.

See mäng on nõme!

Kuigi arvan, et Pokemon GO on laiendus kõigele, mis nutitelefonides valesti on, pole see siiski põhjus, miks otsustasin mängu desinstallida. Valisin selle kustutamise, kuna seda pole olemas. On tõsiasi, et see on esimene omataoline tiitel ja see pärineb paljulubavatest algustest, kuid see ei tohiks olla põhjus, miks me selle esitamise valisime. Algses Pokémoni mängus on teil esialgne Pokémon ja see kasvab koos teiega; temast saab sellel teel väärtuslik kaaslane.

Pokemon GO-s muutub teie esialgne Pokemon kiiresti kasutuks. Mäng on lõhkunud sidemed, mida loote oma tegelastega, muutes need sümboolseteks objektideks, mis kaotavad igasuguse tähenduse, on hõlpsasti ära visatavad ja unustatud. See on vastupidine sellele, mida Pokemon peaks rääkima.

Lisaks on Poké pallide viskamine Pokemoni nägusse nõme; see ei erine Messengeri korvpallimängust. Esialgses mängusarjas peate võitlema Pokémonidega, kellega kokku puutute, ja seejärel proovima neid kinni püüda, kui nad on täielikult ammendatud. Kuigi see on julm, on see ka palju lõbusam (usaldage mind: see kõlab julmalt, kuid see on palju lõbusam).

Pokemon GO-s ei saa ma oma Pokemoniga üldse võidelda. Neid juhib arvuti ja minu ja ühegi teise inimmängija vahel ei toimunud kunagi lahingut. See kõik teeb igavaks mänguks!

Pokemon AndroidPIT go 8902

Igavate Poké pallide laskmine / © NextPit

Võib-olla parandab Niantic kõik need asjad ära ja ma ei jõua ära oodata. Esiteks, miks arendajad käivitavad nii väheste funktsioonidega mänge? Usun, et probleem on mängu keskmes: PokĂ©mon GO saab PokĂ©moni kontseptsioonist ja kollektsionääri ambitsioonidest valesti aru; see pakub vähe pingutusi frantsiisi tõlkimiseks, pakkudes digitaalse unustusse midagi muud kui uus hullus, mis kaob – umbes nagu paljud PokĂ© pallid visatakse.

Pärast Pokemon Go eemaldamist pole enam kahetsust ega kaotustunnet. Ma ei ava kunagi teadmatult oma rakenduste sahtlit ja otsin rakendusi, mida enam pole. Ta on läinud ja mul on selle üle hea meel.

Mida arvate Pokemon GO-st?