contador gratis Saltar al contenido

WhatsApp kustutas saadud sõnumi? Esitage küsimusi välistatud rakenduste kohta Sotsiaalvõrgustik

WhatsApp kustutas saadud sõnumi? Esitage küsimusi välistatud rakenduste kohta Sotsiaalvõrgustik

Kuigi see on populaarseim rakendus maailmas, jagab WhatsApp arvamusi ja võib panna kasutajad soovima Messengeri desinstallida. Funktsioonide toimimine ja erinevus Androidis ja iPhone'is (iOS) saadaolevate rakenduste või konto kustutamise vahel võib aga tekitada kahtlusi. Kui üks protseduur peatab kiirsuhtlusplatvormi kasutamise, kustutab teine ​​süsteemis registreerimise jäädavalt. Seetõttu peavad sidusrühmad enne otsuse tegemist mõlemal juhul tagajärgi hindama.

Tarkvara mittekasutamise põhjused võivad olla erinevad, näiteks privaatsusprobleemid, sest korduva pettuse sihtpunktiks on käskjalad; süsteemi ebastabiilsus tõrgete ja tõrgete tõttu; või isegi seetõttu, et eelistatakse muid võimalusi, näiteks konkureerivat Telegramit. WhatsApi desinstalli mõjude, näiteks sõnumite ja vanade meediumide eesmärgi kohta lisaks gruppides osalemisele leiate lisateavet järgmisest loendist, mille on koostanud TechTudo.

Kuus asja, mida te ei peaks WhatsAppis tegema

1/3 Uurige, millised on WhatsApi eemaldamise tagajärjed. Foto: Anna Kellen Bull / TechTudo

Uurige välja, millised on WhatsApi eemaldamise tagajärjed. Foto: Anna Kellen Bull / TechTudo

Kas soovite osta mobiiltelefone, telereid ja muid sooduskaupu? Tutvuge TechTudo võrdlusega

Kas desinstallida rakendus või kustutada konto?

Enne WhatsAppist lahkumist peavad kasutajad mõistma erinevust WhatsApp desinstallimise ja teenuskonto kustutamise vahel. Viimane on dramaatilisem, kuna sellel on kindel mõju. Märkmete kustutamisel kustutatakse kogu sõnumite ajalugu ja varundatakse kõik andmed pilves. Vana vestlus on adressaadi telefonis siiski olemas. Teid eemaldatakse kõigist gruppidest, milles osalete, ja te ei ilmu enam inimeste kontaktiloendites. Kontole juurdepääsu pole võimalik taastada.

Kustutamise korral kustutatakse rakendus ainult nutitelefonist. See toiming sarnaneb konto desaktiveerimisega, kui kasutaja ajutiselt ei näe, saada ega saa sõnumeid. Kuid kui ta soovib, saab ta jätkata täielikku juurdepääsu sisule, kuna konto jääb süsteemis registreerituks. Sel moel installige rakendus uuesti ja rakendage sobivad sätted. See võib olla kasulik alternatiiv neile, kes soovivad sõnumitest loobuda või peavad lahendama tehnilisi probleeme.

Kasutajad, kes varundavad oma teavet Androidi Google Drive'i või iPhone'i iCloudi kaudu, salvestavad kõik sõnumid. See tähendab, et neid saab hiljem taastada. Sama kehtib näiteks failide, näiteks fotode, videote, heli ja dokumentide kohta. Mis puutub rühmadesse, siis isegi ilma rakenduse installimiseta jääte liikmeks, mille osaline olete. Kui olete administraator, säilitatakse ka see funktsioon.

2/3 varundamine võimaldab teil vajadusel salvestada WhatsApi vestlused hilisemaks taastamiseks. Foto: Raquel Freire / TechTudo

Varundamine võimaldab teil WhatsApi vestlusi hiljem vajadusel salvestada Foto: Raquel Freire / TechTudo

Platvormi ajaloole juurdepääsu saamiseks peavad kõik huvitatud osapooled valima taastamisvõimaluse, kui installite messengeri teisele mobiilile. Vastasel juhul käivitatakse rakendus ilma eelnevate andmeteta, välja arvatud rühmad, kuhu on kaasatud kasutajad. Androidi süsteemiga seadmetes on võimalik luua kohalik varukoopia, mis välistab vajaduse pilves teenuste järele, et kasutada ainult vanu tarkvarakaustu.

Kui WhatsApp kustutatakse Google'i ja Apple'i opsüsteemides mobiiltelefonist, ei kao meediumifailid koos. Neile pääseb juurde seadmegalerii, failihalduri või muu sarnase teenuse kaudu.

Uued sõnumid ja kõned

Sõbrad ja pere ei pruugi teada, et kellelgi pole enam kullerit ning nad jätkavad sõnumite saatmist ja kõnede tegemist. Võib võtta meetmeid, kuid vastust ei tule. Kui keegi saadab mingit sisu, näete ainult halli linnukest, mis näitab, et sõnum saadeti. Kuni adressaat on ilma WhatsAppist, ei kuvata vastavalt saadetud või loetud sümbolite halli ega sinist märget. Kui Messengeri kasutatakse uuesti, taastatakse see kadunud interaktsioon ja teatatakse sellest.

3/3 Uutest sõnumitest ei jõua WhatsApp kustutatud kasutajateni fotod: Aline Batista / TechTudo

Uued sõnumid ei jõua kustutatud WhatsApp-i kasutajani Foto: Aline Batista / TechTudo

Pärast kiirsõnumitarkvara eemaldamist on teie teave endiselt loendis nähtav, kellel on teie number. Teie profiilifotot ja olekut näidatakse vastavalt uusimatele privaatsusseadetele ka teistele. Lisaks, kui funktsioon "Viimati nähtud" on aktiivne enne rakenduse desinstallimist, saavad teised näha, millal teie viimati võrgus olite. Kõiki seadeid säilitatakse seni, kuni kontot ei kustutata. Niisiis, tarkvara uuesti installimisel jätkatakse spetsifikatsioonide, sealhulgas numbrite kasutamist, mis olid varem blokeeritud.

WhatsApp seob kontod telefoninumbritega, mis võib põhjustada mitmeid probleeme. Näiteks kui numbriaadressi enam ei kasuta üks inimene, operaatori ja kellegi teise poolt "ringlusse võetud", võib see profiili tuvastamisel segadust tekitada. Selle olukorra vältimiseks jälgib teenus kasutaja tegevust. Kui kontot 45 päeva ei kasutata ja see teises telefonis uuesti aktiveeritakse, mõistab arendaja seda numbri omaniku muutuse märgiks. Sel viisil eemaldatakse turvalisuse huvides sellised andmed nagu profiilipildid, kohandused ja rühmad.

WhatsApi KKK-de (1 ja 2) ning tehnoloogiajuhendi kaudu

Kontaktid ilmuvad ise WhatsAppis? Siit saate teada, kuidas seda lahendada TechTudo foorumist.

WhatsApp: küsimused ja vastused sõnumite saatmise kohta

WhatsApp: küsimused ja vastused sõnumite saatmise kohta